Acties

Een cadeau voor de allerliefste

De Wereldwinkel denkt met je mee en komt dit jaar met cadeautips voor verschillende levensmomenten. In februari staat Wereldwinkel Zutphen voor je klaar om dat moment met je geliefden extra speciaal te maken.


Een cadeau voor elk moment

Geboorte, op kamers gaan, trouwen, afscheid nemen van werk of het verwennen van een geliefde. Bij al deze momenten zoek je vaak een passend cadeau met een bijzonder verhaal. Door het bieden van inspiratie wil de Wereldwinkel je helpen het juiste cadeau te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van een verwenmoment met onze fairtrade muffin bakmix. Of fleur je huis op met een van onze mooie vaas gevuld met bloemen.


Fair trade

De Wereldwinkel is dé fair trade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fair trade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 7.000 vrijwilligers in bijna 200 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.